Vinden med os mod Kiel

Det har været en super sejlads, som startede kl 06.38, da Kong Christian den X bro åbnede. Turen startede stille op med vinden ind agtenfra, senere drejede den så den kom tværs (fra siden), hvilket gav båden mere fart. Vi prøvede at fange lidt fisk på turen, men desværre uden held. Vi sluttede turen med frisk vind og fart over de 8 knob. Det var en skøn indsejling til Kiel, og en fin ankerplads vi fandt.

Christian X bro.

Der hvor vi ligger for anker, er det vildeste hippie sted, hvor folk bor på deres både…og sikkert får en “bønne” i ny og næ. Men her er hyggeligt og vi ligger godt beskyttet.

Bertram klar med ankeret.

Alle har klaret turen godt i dag, og vi glæder os til at komme ind i Kielerkanalen i morgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.