Lidt ensformigt..

Så fik vi sejlet fra Rendsburg til Brunsbüttel, og ligger nu på indersiden af slusen. Så nu er vi klar til at bevæge os ud i Elben. Det ser ud til at vejret arter sig i morgen (lidt af dagen), så vi sejler nok til Cuxhaven ved 12 tiden, når der har været højvande.

Vi har nok mødt 25-30 skibe på vores tur i dag.
En flot tur, men ensformig i længden.

Vi har sejlet 36 sm i dag (ca 66km), det hele for motor. Det er begrænset hvor spændende det kan blive ved med at være, og man skal være konstant på udkig.

Vores Finske venner.

Vores Finske venner tog afsted kl 05.15 fra Rendsburg, og vi sejlede kl 06.45. til trods for det, så vær vi i havn 30 min. før dem. Det betyder meget at man kan sejle 1,5 knob hurtigere, når distancen bliver lang.

Alfred ser på “Svællinger”.

Men vi er kommet fint til Brunsbuttel, og har nydt dagen med hygge og et lokalt marked.

2 thoughts on “Lidt ensformigt..

  1. I er for vilde altså… dejligt at se lidt billeder af Alfred. Han ser da bare ud til at nyde det i fulde drag. Fortsat god tur til jer alle

    1. Dejligt med en besked, tak. Alfred hygger sig, men savner også lidt DK…og William. Vi kommer nok desværre til at ligge lidt jer i Cuxhaven, da vejret bliver meget dårligt. Håber i hygger jer, hils alle. Kh Tomas & co

Leave a Reply

Your email address will not be published.